Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végigjátszás

A főszereplő Niko Bellic. Profilképe a képgaláriában található.

Bevezetés + The Cousin's Bellic:
Nico Bellic megérkezik a városba hajóval, a kikötőbe pedig összefut unokatestvérével, Roman Bellic-kel. Niko egy picit leoltja Roman-t, aztán indulhat a játék. Vigyük őt a térképen jelölt helyre, Roman taxi-állomásához. Nico itt is leoltja egy kicsit Roman-t, hogy milyen körülmények között él és végeztünk is az első küldetéssel.

Roman
It's your call
A küldetést Roman adja az Ő taxi-állomásán. Először is bemutat titkárnőjének és egyben barátnőjének is, Mallorie-nek. Ekkor beront egy maffiózó, Roman fenyegetője, Vlad, aki most is pénzt kér. A videó után el kell mennünk egy üzlethez. Roman nekünk adja a mobilját, hogy ha jön az "ellenség", akkor tudjuk figyelmeztetni. Bemegy az üzletbe és egyből jön is az előbbi "ellenség". Hívjuk fel Roman-t. Szedjük elő a telefont, menü, telefonkönyv és hívjuk Roman-t. Ő kijön a boltból, az "ellenség" pedig ránk tapad. Rázzuk le őket, mejd pedig vigyük haza Roman-t.

Three's crowd
Roman adja. Az állomásán két albán fenyegeti őt, az egyiküknél kés is van. Ekkor betoppan NB (Niko Bellic) és elkergeti a tesója "haverjait". Mallorie-t és barátnőjét, Michelle-t kell elvinni az utóbbi lakására. Vegyük fel őket, vezessünk a jelzett helyre. Ha odaértünk, Nico és Michelle telefonszámot cserélnek. NB felhívja Roman-t, hogy Michelle belészeretett, mire ő felajánlja, hogy az ő pénzéből vegyünk ruhát. Menjünk tehát a ruhaboltba és vállasszunk, ami tetszik, mert nem nekünk kell fizetni. Menjünk ki a boltból és kész.

Bleed out
Roman telefonál, hogy a két albán megint rászállt, és hogy meg akarják verni. Ugorjunk be egy járműbe és menjünk a jelzett helyre (egy kosárpályához). A keményfiúk már verik Roman-t, da ha odamész, akkor őt hagyják és rád fognak tapadni. Öljük meg mind a kettőt, ha ez megvan, akkor a főnökük autóval menekül. Szálljunk be mi is egy autóba és menjünk utána, amíg meg nem áll egy épület előtt. Felmegy a lépcsőn és be egy üveges helyiségbe. Kövessük! Ha ott vagyunk az üveges szobába, akkor csak lökjük meg a fickót és kirepül az üvegen. Vigyük vissza Roman-t a taxi-állomásához.

First date
Michelle-el kell randiznunk. Menjünk a házához és vegyük fel őt. Ha ez megvan, akkor vezessünk a karneválhoz. Ha odaérünk, láthatjuk, hogy ez zárva van, úgyhogy menjünk inkább bowling-ozni a jelzett helyre. Fizessünk érte 10 $-t és játtszunk (mindegy hogy nyerünk vagy nem). A játék után vigyük haza Michelle-t.

Easy fire
Még mindig Roman adja. Menjünk a cégéhez, ahol összeveszünk Vlad-dal, jön Roman és elküldi. Roman-t felhívja egy ismerőse, hogy fuvar kell neki. NB lesz a sofőr. Szálljunk be a taxi-ba és menjünk el a jelzett helyre Jermaine-ért. Vegyük fel és vigyük oda, ahova kéri, egy sikátorhoz. Odaérünk és körözni fognak a zsaruk. Menjünk a Pay'N'Spray-be és festessük át az autót. 100 $ lenne, de most a küldetésben ingyenes. A rendőrök már nem köröznek, Jermanie kiszáll és kész is van ez a misszió.

Jamaican Heart
Ismét Roman adja. Fel kell vennünk egyik fegyverkereskedő haverját. Menjünk el érte. Little Jacob beszáll éás megkéri NB-t, hogy vigye őt egy sikátorba és fedezze. Kapunk egy stukkert. Ha ott vagyunk a sikátorba, akor menjünk fel a jelzett "őrhelyünkre". Le kell lőni minden "támadó" üzletfelet. Ha mindenki meghalt (kivéve Little Jacob), akkor Ő megkér minket, hogy vigyük el egy kávézóba. Roman felhív, hogy beállhatunk hozzá taxizni (nem kötelező, a 100 %-ba nem számít bele) egy kis pénzért. Ha ez megvan, akkor szabad lesz a második városrész, Bohan.

Vlad
Bull in a China Shop
Ezt a küldetést már Vlad adja. Felhívja Niko-t, hogy találkozni akar vele a bárjában. Menjünk is oda. Vlad azt akarja, hogy haltsuk be a pénzét egy kínai bolt tulajdonosán. Menjünk a jelzett helyre (a kínai boltba) és próbáljunk bemenni. Nem tudunk. NB megpróbálja fegyverrel fenyegetni, de ez sem megy. Menjünk a közeli parkolóhoz, fogjunk egy követ és vágjuk be a bolt ablakán. a tulajdonos egyből fizet.

Hung out to dry
Menjünk el Vlad bárjába. Vlad egy másik emberrel, Ivan-nal beszélget. Megkér minket, hogy menjünk a mosodába és hajtsuk be a pénzét. A tulajdonos nem fizet, inkább menekül. Kifut a hátsó bejáraton, beül egy autóba és szökni próbál. Mi is szálljunk be egy autóba és menjünk utána. Ha utolértük, akkor próbáljuk lelassítani. Odaadja a pénzt és kész. Hívjuk fel Vladot.

Clean getaway
Menjünk Vlad bárjához. Elvezet az autójához, megkér minket, hogy kössünk el egy autót a felettesének, Mr. Faustin-nak. Menjünk a metróhoz, szálljunk be és elvisz minket az autóhoz, amit el kell lopni. Ott áll nem messze egy szürkés kocsi, menjünk oda, szálljunk be és vigyük... Vlad felhív, hogy vigyük el lemosatni az autót az autómosóba. Menjünk oda, fizessünk 5 $-t és vigyük a járgányt Mr. Faustin garázsába.